IMG_5317.jpg

Over Mobile Media Group

Meer dan vijftien jaar geleden bracht Mobile Media Group een Amerikaans concept voor vrachtwagenreclame naar de Nederlandse markt. De rest is eigenlijk geschiedenis: sindsdien rijden er ruim duizend van “onze” vrachtwagens over het druk bereden Nederlandse wegennet.

Kwaliteit en service zijn voor ons de belangrijkste pijlers in ons contact met klanten, maar zeker ook met onze transporteurs en signmakers. Effectieve reclame maak je immers samen. Door onze goede contacten kunnen we bovendien een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding bieden.

Naast vrachtwagenreclame biedt Mobile Media Group ook diensten op het gebied van wagenparkbestickering en store branding.

Meer weten? Neem gerust contact op. We reageren binnen 24 uur op uw e-mail.

donkergrijs.png
 

Partners

Mobile Media Group heeft een pool met gerenommeerde transporteurs ter hun beschikking en werkt samen met truckproducenten, trailerfabrikanten en erkende signmaking bedrijven. Hierdoor heeft MMG het nieuwste materiaal tot zijn beschikking en is op de hoogte van de alle ontwikkelingen op het gebied van mobiele reclame.


Transporteurs

De diensten die Mobile Media Group (MMG) biedt zijn van zeer hoge kwaliteit. MMG werkt samen met gerenommeerde transporteurs. Het wagenpark van deze transporteurs is geselecteerd op uitstraling en staat van onderhoud. Het wagenpark is daarnaast niet ouder dan vier jaar en wordt wekelijks gewassen.


Montage

MMG maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van signmaking. De reclame-uitingen worden aangebracht door erkende signmakers. Vrachtwagenreclame campagnes bij MMG zijn op groot formaat en in full colour. U kunt bij MMG ook gebruik maken van reflecterende sticker, waarmee u een 24-uurs zichtbaarheid bereikt. Wij geven u graag advies over het te gebruiken materiaal.