Transporteurs

De diensten die Mobile Media Group (MMG) biedt zijn van zeer hoge kwaliteit. MMG werkt samen met gerenommeerde transporteurs. Het wagenpark van deze transporteurs is geselecteerd op uitstraling en staat van onderhoud. Het wagenpark is daarnaast niet ouder dan vier jaar en wordt wekelijks gewassen.

Naar boven...


Landelijke dekking

De pool van transporteurs waarover MMG beschikt hebben hun vrachtwagens/ trailers rijden door heel Nederland. Om die reden kan MMG u een landelijk dekkend reclamemedium aanbieden én tevens uw reclame aanbieden in de regio die u wenst.

Naar boven...


Signmakers/Montage

MMG maakt gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van signmaking. De reclame-uitingen worden aangebracht door erkende signmakers. Vrachtwagenreclame campagnes bij MMG zijn op groot formaat en in full colour. U kunt bij MMG ook gebruik maken van reflecterende sticker, waarmee u een 24-uurs zichtbaarheid bereikt. Wij geven u graag advies over het te gebruiken materiaal.

De montage van de reclame-uitingen wordt verzorgd door verschillende professionele sign-makers. Hierdoor kan MMG garanderen dat uw reclamecampagne gemonteerd is op de door u aangegeven ingangsdatum. Door gebruikt te maken van professionele monteurs blijft uw reclame er optimaal uitzien, ook bij een langere campagneduur. MMG maakt gebruik van folie die een optimale kwaliteit en zichtbaarheid garandeert. Ook wordt de folie aangepast aan de duur van de campagne.

Naar boven...

Kwaliteitscontrole

De trailers en vrachtwagens worden periodiek gecontroleerd door onze kwaliteitscontroleur op eventuele beschadigingen en of ze schoon zijn. Indien er schade is ontstaan aan de reclame-uiting dan zal dat zo spoedig mogelijk hersteld worden. Zonodig wordt de hele reclame-uiting vervangen.